0497-541390

(Semi) Overheid - Stadskantoor

Opdrachtgever: Aannemersbedrijf Van Rijswijck

Wat de vraag was

Het oude inwonersplein in het Stadskantoor Eindhoven was niet langer van deze tijd. Daarom werd het inwonersplein verbouwd en alle back offices functies verplaatst naar de bovengelegen kantoren. Om de werknemers daar optimaal te kunnen laten functioneren was een verbouwing van de kantoren noodzakelijk.

Projecten Overheid

Wat de klant belangrijk vond

Een stadskantoor kan absoluut niet stil vallen. Met andere woorden: de dagelijkse werkzaamheden mochten niet leiden onder de ‘bouwactiviteiten’. Daarom is gekozen voor een uitvoering in 10 fasen. En omdat we toch bezig waren met de vloeren, was het voor de klant wel zo handig dat we ook meteen nieuwe vitrage aanbrachten en onderhoud pleegden aan de bestaande raambekleding. Bovendien was er een artistiek patroon bedacht dat creatief doorvertaald moest worden op de vloer en aan de wand.

Alle projecten

Wat het resultaat is

Een gerevitaliseerde back office met een hoog kunstzinnig gehalte. 60 verschillende kleuren tapijttegels die zowel op de vloeren als wanden zijn verwerkt. Een inspirerende werkplek, helemaal van deze tijd. Alles gefaseerd gerealiseerd, met minimale overlast voor de werknemers van het Stadskantoor.

Volgende project