Werken bij Borrenbergs Groep

Villa Pardoes. Een geweldig initiatief.

oktober 2021

Donderdag 23 september was het dan zo ver. Op uitnodiging van Gert-Jan mochten we met onze ‘vrijwilligers’ pannenkoeken komen bakken in de Slakkenhuisjes van Villa Pardoes.

Vertel! Wat is Villa Pardoes precies?

De Borrenbergs Groep is sponsor van het initiatief; een stichting die Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk zelfs levensbedreigend ziek kind, een onvergetelijke en unieke beleving aanbied in Kaatsheuvel. Een onwijs mooi initiatief als je het ons vraagt. Tijdens de renovatie van de Slakkenhuisjes heeft een deel van onze medewerkers al de handen uit de mouwen mogen steken.

Nu was het tijd voor iets anders; Bregje, Lotte, Bart en Michiel mochten pannenkoeken komen bakken. Masterchef is er niets bij. Geloof mij maar.

Gaaf! Hoe zag de dag eruit?

Na een korte kennismaking, een kop koffie en een rondleiding was het tijd om naar de keuken te gaan. Niet zonder een Villa Pardoes schort natuurlijk! Het beslag stond al klaar dus ze konden meteen beginnen. Bakkers klaar… bakken maar! Pannenkoeken met stroop, spek of gewoon naturel. “We hebben van alles gemaakt. Het waren plaatjes om te zien. Bijna zonde om op te eten,” zegt Michiel met een lach. “Een tijdje later stonden er stapels pannenkoeken voor de kinderen en hun families klaar. Ze roken héélijk.”

“Het was prachtig om alle blije gezichtjes te zien. Kinderen te zien genieten. Ouders voor even de zorgen te laten vergeten,” vertelt Michiel. “Het was geweldig om hier een bijdrage aan te mogen leveren.” 

En toen?

Bordjes leeg en buikjes gevuld. Tijd dus om de tafels af te gaan ruimen en de afwas te gaan doen. Nadat we, de keuken in de originele staat hebben achtergelaten, was het tijd om afscheid te nemen!

Wij, van de Borrenbergs Groep, hebben enorm genoten van deze speciale dag!

© 2023 Ad Borrenbergs Projectinrichting | Algemene voorwaarden | Privacy policy