Werken bij Borrenbergs Groep

“Een mooi project voor het Isala ziekenhuis in Zwolle”

december 2021

Mooi project voor Isala ziekenhuis; een organisatie met vijf verschillende locaties. Je vind ze onder andere in Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. De vijfde locatie? In Zwolle. Onze projectleider Stijn reisde af naar deze mooie stad om het project te bezoeken. Hij vertelt je er meer over in deze blog.

Vertel Stijn. Wat doen jullie precies voor het Isala ziekenhuis?

“We zijn het vaste interieur aan het realiseren in een nieuwe vleugel van het ziekenhuis in Zwolle. Mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan een project als dit. We hebben ons geconformeerd aan de rest van het interieur en hebben vervolgens een plan uitgetekend voor de nieuwe vleugel. Inmiddels werken we aan de realisatie van dit interieur.”

Doen jullie dit zelf of werken jullie hiervoor samen met partners?

“Dit doen we met partners,” vertelt Stijn. “De Meeuw Bouwsystemen uit Oirschot heeft ons hiervoor benaderd. Vraag hierbij was of we deze werkzaamheden voor ze konden realiseren. Momenteel werken we samen met Lemmens uit Bergeijk. Zij zijn gespecialiseerd in zorg afbouw en interieurbouw. Fijn om dit samen op te kunnen pakken en tot een goed eindresultaat te brengen!”

Isala ziekenhuis

Waren er bijzonderheden bij dit project?

“Ja zeker,” knikt hij bevestigend. “We hadden te maken met een zeer korte afbouw tijd. Daarnaast moest het volledige project in zeer hoogwaardige kwaliteit afgewerkt worden. Een mooie uitdaging!”

Wil je meer weten over dit project? Of heb je een vraag voor Stijn? Neem dan contact met hem op via stijn@adborrenbergs.nl.

© 2023 Ad Borrenbergs Projectinrichting | Algemene voorwaarden | Privacy policy