Werken bij Borrenbergs Groep

“De Expandable trailer is dé oplossing voor specifieke problemen!”

mei 2022

Ronald Nieuwenhuizen is directeur bij Expandable Trailers. Hij werkt hier inmiddels drie jaar binnen het bedrijf. Ik sprak hem over het concept, de planning van de werkzaamheden en de relatie met Ad Borrenbergs Projectinrichting. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Wat doet Expandable precies?

“Expandable heeft de ambitie om betaalbare, verplaatsbare ruimtes te maken tegen korte levertijden. Hiervoor maken we gebruik van high-end technologie. We kunnen daarmee onze klanten een eenvoudige opbouw op locatie garanderen. Alle trailers worden vraaggestuurd gebouwd en kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Kleurstellingen en materiaalkeuzes; it’s all up to you!” 

Hoe is dit concept ontstaan?

“Expandable is gestart met de ontwikkeling van trailers; op dat moment was de mogelijkheid tot uitschuiven er nog niet en daar wilden we verandering in brengen. De eerste trailers werden casco opgeleverd. Op een gegeven moment informeerde een klant of we zijn trailer konden leveren met verlichting en vloerbekleding. We hebben de mogelijkheden in kaart gebracht en het bleek interessant te zijn. We konden het bestaande product verbeteren, waardoor het meer bestaansrecht kreeg. Het sluit naadloos aan bij de ambities die Expandable heeft. Het was vervolgens zoeken naar partners waar we een fijne samenwerking mee aan konden gaan; ze moeten immers mee kunnen ademen met de workload die we hebben.” 

“De trailers werden destijds in een grote hal gebouwd. Enige tijd later, in 2018, startte de bouw van het bedrijfspand. Ik kende een projectleider bij Ad Borrenbergs Projectinrichting. Hem heb ik gevraagd of hij een offerte wilde maken voor vloerbekleding. Ad Borrenbergs Projectinrichting kreeg de opdracht en we waren erg tevreden met het resultaat. We hebben daarna besloten om de trailers voortaan ook van vloerbekleding te gaan voorzien, toen heb ik hem weer gecontacteerd. Ik vind het belangrijk dat een partner ons capaciteit en kwaliteit kan garanderen. Dat kan Borrenbergs Projectinrichting en zo is de samenwerking tot stand gekomen. We hebben daarnaast ook vaste glaszetters en elektriciëns. Heel fijn!” 

Dat zijn veel verschillende partijen. Jullie geven aan korte levertijden te hanteren. Ik kan me voorstellen dat deze werkzaamheden dan samenkomen?

“Klopt, dat kan soms pittig zijn,” knikt Ronald instemmend. “We hebben een tijdslot. In de meest optimale situatie zijn we drie weken aan het bouwen. De trailer gaat vervolgens naar de spuiter. Dat duurt ongeveer anderhalve week. We hebben daarna nog twee weken voor alle onderaannemers, máár als er vloeren gelegd worden kan er niemand anders aan het werk. Andersom geldt dat natuurlijk ook; als we kozijnen plaatsen, kan er geen glas gezet worden. De werkzaamheden volgen elkaar allemaal op. We proberen dit in samenwerking met Frank Rommers, planner bij Ad Borrenbergs Projectinrichting, zo te plannen dat de mannen altijd aan het werk kunnen. Desnoods in een andere trailer. Het vraagt dus om een bepaalde mate van flexibiliteit. Zowel van ons, als van onze partners!” 

Voor welke klanten werken jullie en waar worden jullie ruimtes ingezet?

“Expandable maakt trailers voor verschillende sectoren,” vertelt Ronald. “De trailers zijn volledig aan te passen aan de eisen en wensen van de klant. Ze zijn daardoor perfect in gebruik te nemen in een breed scala van toepassingen; van kleine evenementen tot grote tentoonstellingen, roadshows, productlanceringen en nog veel meer. Onze trailers gaan de hele wereld over: van Amerika tot aan Canada en van Oman tot aan Engeland.”

“Het product kan een oplossing bieden voor specifieke problemen op het gebied van ruimte en mobiliteit. We creëren, met de trailers van Expandable, bijvoorbeeld extra capaciteit bij bestaande bedrijfspanden. Alle trailers zijn ontworpen om ruimtes uit te breiden en mobiel te maken. Dit betekend dat je jouw eigen Expandable trailer eenvoudig kunt verplaatsen naar de gewenste locatie. Een fijne oplossing die voor uiteenlopende doeleinden gebruikt kan worden.”

Hoe zijn jullie ervaringen met het Ad Borrenbergs Projectinrichting?

“Goed! De stoffeerders zijn erg betrokken. Inmiddels zien we veel dezelfde gezichten en dat is fijn! Ze vinden het gelukkig ook leuk om voor ons te werken. Al is het leggen van vloeren in de trailers wel een stuk pittiger dan in de reguliere bouw. De lijm waar de jongens mee moeten werken, smeert een stuk zwaarder.” 

“De broers de Wild zien we regelmatig. Het grote nadeel? Als die aan het werk zijn, luister je de hele dag naar Nederlandstalige muziek,” zegt Ronald met een lach. “Inmiddels gaat er geen trailer meer weg waar geen vloer van Ad Borrenbergs Projectinrichting in ligt.” 

expandable
© 2023 Ad Borrenbergs Projectinrichting | Algemene voorwaarden | Privacy policy