Werken bij Borrenbergs Groep

“De afwisseling in het werk is heel leuk!”

juli 2022

Vertel! Wie ben je?

“Ik ben Eus en werk ruim negen jaar bij Borrenbergs Projectinrichting. Tijdens de crisis ben ik zonder werk komen te zitten, daarvoor werkte ik als tegelzetter. Ik ben bij Borrenbergs Projectinrichting gestart als chauffeur. Jeroen informeerde al snel of ik de werkvloer op wilde. Het lijkt wellicht of een tegelzetter en stoffeerder vergelijkbaar werk doen, maar het is totáál iets anders. Sterker nog, ik moest nog heel veel over het vak leren. Destijds werkten we nog niet in duo’s. Dat was soms pittig. Na een tijdje ben ik meer met andere stoffeerders meegegaan. We leren veel van elkaar. Na drie jaar kreeg ik mijn eigen leerlingen. Mooi om hun ontwikkeling te zien.” 

“Ik ben inmiddels uitvoerder. Mijn gezondheid liet het fysieke werk niet langer toe. Het leek me een hele mooie kans die ik met beide handen aan heb gegrepen. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. Het bevalt goed!” 

Wat doet een stoffeerder precies?

“Een stoffeerder legt vloeren en hangt raamdecoratie. Bestaande vloeren renoveren we ook met enige regelmaat. We slopen de oude vloer en zorgen dat de ondergrond klaar is voor een nieuwe vloerafwerking. Borrenbergs Projectinrichting legt verschillende type vloeren waaronder PVC, linoleum en tapijt.”

“We werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Die afwisseling is leuk; de ene keer sta je in een woonkamer en de andere keer op een groot project. We komen in heel Nederland: van Luyksgestel tot aan Rotterdam. Alle stoffeerders hebben zo hun eigen voorkeuren. De collega’s die de planning verzorgen houden hier graag rekening mee.”

Jullie zoeken nieuw talent. Welke eigenschappen vind je belangrijk in een nieuwe kandidaat?

“We vinden het belangrijk dat onze stoffeerders kwaliteit leveren; netjes werken, helder communiceren en afspraken nakomen. We willen iedereen iets leren, dus ook met weinig kennis of ervaring ben je welkom. Je moet met je handen willen en kunnen werken. Dat is het belangrijkste!” 

Hoe is het om voor Borrenbergs Projectinrichting (onderdeel van de Borrenbergs Groep) te werken?

“Heel fijn! Je voelt dat het een familiebedrijf is. Als je goed bent voor de mensen en het bedrijf, dan zijn zij dat ook voor jou. Zo simpel is het.” 

Wil je meer weten over de openstaande vacature? Klik dan hier.

Vraag het Eus Rombouts

Je kunt direct contact opnemen met Eus Rombouts via:
© 2023 Ad Borrenbergs Projectinrichting | Algemene voorwaarden | Privacy policy