Werken bij Borrenbergs Groep

Onze diensten

Vloerbekleding

Een enorm scala aan merken, producten en materialen. Wij kunnen alles regelen. Van advies en voorbereiding tot realisatie en aftersales. Kennis en vakmanschap komen bij ons samen, dit leidt altijd tot het perfecte resultaat.

Wandbekleding

De mogelijkheden op het gebied van wandbekleding zijn eindeloos. Zo laten wij naadloos vloerbekleding overlopen in de wand of maken we gebruik van de meest mooie en verrassende materialen. Praktisch of juist esthetisch, de wens is het resultaat.

Raambekleding

Ook op dit gebied kunnen we alles voor je regelen. Van advies en voorbereiding tot realisatie en aftersales. Daarbij heb je de keuze uit een ruim scala aan merken, producten en materialen. De realisatie / montage wordt altijd uitgevoerd door onze eigen vakmensen.

Interieurbouw

Bij Borrenbergs Projectinrichting realiseren we complete -maatwerk- interieurontwerpen in onze eigen ontwerpstudio. Voor de uitvoering werken we altijd samen met een van de bedrijven binnen de Borrenbergs groep of met specialistische bedrijven die zich onze partner of first supplier mogen noemen.

Verlichting

Licht brengt sfeer. Licht is praktisch. Het is hoe dan ook onmisbaar. Bij ons kun je dan ook terecht voor het perfecte lichtplan. Samen zorgen we er in de ontwerpfase al voor dat lichtpunten in de uitvoeringsfase op de juiste en gewenste plek worden aangebracht. We werken hierbij altijd samen met een van de bedrijven binnen de Borrenbergs groep of specialistische bedrijven die zich onze partner of first supplier mogen noemen.

Meubilair

Bedrijf, appartement of woning. Wij verzorgen graag de complete inrichting. Daarbij is echt alles mogelijk.


De kracht van de groep

De Borrenbergs Groep: verschillende bedrijven, verschillende disciplines. Máár, het DNA is absoluut gelijk; we zijn een echt Kempisch familiebedrijf, waar iedereen zich gewaardeerd en thuis voelt. Dat geldt voor onze mensen en klanten.

Borrenbergs Projectinrichting is onderdeel van de Borrenbergs Groep. De groep staat voor: kennisoverdracht, capaciteit, slagkracht op inkoop, flexibiliteit en ongekende mogelijkheden binnen het dienstenpakket. We zijn ook een ‘groep’ waar mensen het fundament vormen onder alles wat we doen en waar gebruik gemaakt wordt van de meest moderne machines en middelen. Verder laat de ‘groep’ zich kenmerken door veel structuur in de organisatie (we zijn altijd goed georganiseerd) en focus op partnerschap, effectiviteit en efficiëntie. De volgende bedrijven zijn onderdeel van de Borrenbergs groep.


DichtbijHuis

DichtbijHuis houdt van inspireren, verrassen en verblijden. We maken bedrijfspanden & woningen tot een plek waar alles helemaal klopt.

Bezoek website

Ontwerpstudio DichtbijHuis

Inspireren betekent bij ons een interactieve Virtual Reality belevenis in de ontwerpstudio. We staan garant voor het meest complete én echte (3D) interieuradvies.

Bezoek website

MEBO Flooring

Bij MEBO realiseren we nieuwe vloeren, wij noemen dat ook wel zichtvloeren. Denk hierbij aan monolithische betonvloeren, betonvloeren, cementgebonden gietvloeren (Ultratop Mapei), betonterrazzo, MEBO-terrazZo® (powerd by Mapei) en kunststofvloeren.

Bezoek website

Vloerbewakers

Bij Vloerbewakers houden we vloeren in topconditie om de levensduur te verlengen en de exploitatiekosten te verlagen.

Bezoek website
© 2023 Ad Borrenbergs Projectinrichting | Algemene voorwaarden | Privacy policy