Werken bij Borrenbergs Groep

Onze meerwaarde

Vraag naar onze meerwaarde en we roepen in koor: onze mensen (ca. 70 fte). Vakmensen, allemaal onderdeel van het familiebedrijf. Iedereen beschikt over een ongekend kennis- en kunde niveau, van advies en ontwerp tot realisatie en aftersales. Daarbij borgen we alle disciplines en aanverwante diensten binnen de bedrijven die onderdeel zijn van de Borrenbergs Groep. Meer informatie over de bedrijven binnen de Borrenbergs Groep op de homepage. Lees meer

De beste blijven

We doen simpelweg wat we beloven. We zijn eerlijk, open en transparant. We zijn enorm goed in ons vak en doen er alles aan om dit zo te houden. We blijven onszelf verbeteren door kritisch te kijken naar hoe het beter of slimmer kan. Daarbij kijken we altijd vooruit en nooit terug, want dat brengt ons simpelweg niet verder. Die drang naar de ‘volgende stap’ maakt ons voor veel klanten tot een gewaardeerd partner.

Wij zijn een partner die altijd wil werken op basis van gelijkwaardigheid én samen met klanten de beste wil zijn en blijven.

De kracht van de groep

De Borrenbergs Groep: verschillende bedrijven, verschillende disciplines. Máár, het DNA is absoluut gelijk; we zijn een echt Kempisch familiebedrijf, waar iedereen zich gewaardeerd en thuis voelt. Borrenbergs Projectinrichting is onderdeel van de Borrenbergs Groep. Een groep van bedrijven sterk door kennisoverdracht, capaciteit, slagkracht op inkoop, flexibiliteit en ongekende mogelijkheden. Ook een ‘groep’ waar mensen het fundament vormen onder alles wat we doen en waar gebruik gemaakt wordt van de meeste moderne machines en middelen. Verder laat de ‘groep’ zich kenmerken door veel structuur in de organisatie (we zijn altijd goed georganiseerd) en focus op effectiviteit en efficiëntie.

Kwaliteit is leidend

Door onze slagkracht kunnen we onszelf betitelen als inkooporganisatie. We kunnen werkelijk alles regelen. Daarbij hanteren we strikte voorwaarden: we werken enkel met A-merken, omdat we altijd voor de best mogelijke oplossing gaan. We nemen geen risico’s: kwaliteit is altijd leidend, het vormt ons bestaansrecht. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten we ook exact wat kwaliteit betekent én onze klanten dus ook. Of we nooit fouten maken? Natuurlijk wel. Maar, als dit het geval is, dan lossen we het op. Het erkennen van fouten is namelijk ook een kwaliteit.

MVO & Duurzaamheid

Een pand met zonnepanelen en we rijden rond in elektrische auto’s. Ook werken we met recyclebare materialen, scheiden we ons afval en zijn we ‘restart’ partner van onze leverancier Tarkett Desso. Ons snijverlies van vloermaterialen gaat terug naar de fabriek, wordt gerecycled en opnieuw opgenomen in de supply chain van materiaalproductie. We willen maar al te graag een bijdrage leveren aan een circulaire economie en proberen groepsbreed de ‘keten sluitend te maken’. Sustainability staat hoog op onze agenda en we proberen zoveel mogelijk klanten, partners en leveranciers hierin mee te krijgen.

Het effect van ervaring

 • Een vloer die bacteriën kansloos laat.

  -

 • We creëren een beleving en regelen alles van ontwerp tot realisatie.

  -

 • Raambekleding met stijl en klasse.

  -

 • De revitalisering gereed voor de volgende voorstelling.

  -


© 2023 Ad Borrenbergs Projectinrichting | Algemene voorwaarden | Privacy policy