0497-541390

Toen - Ad Borrenbergs


Sirenes en stofferen
Ad Borrenbergs groeide op in een gezin van twaalf. Zijn ouders hadden een bouwbedrijf, een winkel in galanterieën én het meldpunt voor de brandweersirenes in Luyksgestel. Het bouwbedrijf lonkte meer dan de sirenes en Ad behaalde, na een opleiding tot stoffeerder, de titel ‘meester’ en zijn vestigingsdiploma. Zo startte Ad zijn werkende leven in het bouwbedrijf van zijn vader. Uitgerust met een flinke dosis enthousiasme.

Grasmaaier als schuurmachine
Toen het bouwbedrijf 35 jaar bestond verhuisde het bedrijf naar de overkant van de Dorpstraat. Het magazijn kwam vrij en Ad deed zijn eerste grote investering: tapijt aan de rol. Behalve ondernemersgeest, was ook vindingrijkheid kenmerkend voor Ad. Zo schuurde hij bijvoorbeeld de immense vloer van een kazerne met staalborstels, bevestigd onder de messen van een grasmaaier. In een tijd waarin weinig hulpmiddelen voor handen waren probeerde Ad inventief te zijn om het werk te verlichten. Dat werd beloond, want na jaren hard werken werd de eerste medewerker aangenomen. Er zouden er nog veel volgen.

Een eigen atelier
Het bedrijf groeide en het dienstenaanbod werd verder uitgebreid. Er kwam een eigen atelier, gerund door Yvonne, de vrouw van Ad. Gordijnen konden geconfectioneerd worden en een brede klantenkring kon bediend worden. Het begin van de Projectinrichter die Ad Borrenbergs nu is.   

Nu - Ad Borrenbergs Projectinrichting


Een echt familiebedrijf
Vandaag de dag staat schoonzoon Jeroen Blankers samen met zijn vrouw Bregje - dochter van Ad en Yvonne - aan het roer van het bedrijf. Maar ook zoon Bart is werkzaam binnen het bedrijf.

Projectinrichting
De collectie is in de loop der jaren uitgebreid. Naast gordijnen en tapijten worden bijvoorbeeld duurzame, recylcebare kunststof vloeren, gietvloeren, lederen vloeren en diverse zonweringen geleverd. Met trots presenteren we ons als ‘projectinrichter’ met een markt in heel Nederland en over de grenzen. Wij zijn daarbij actief in veel verschillende branches en bedienen uiteenlopende doelgroepen. Het inrichten van zakelijke panden, overheidsgebouwen, zorginstellingen en culturele gebouwen, behoort tot onze kernactiviteit.