Werken bij Borrenbergs Groep

BoulesBitesBar / Eindhoven

juni 2021

BoulesBitesBar is de ultieme horeca beleving. Daar, waar jeu de boule, hapjes en drankjes samenkomen, hangt altijd een goede sfeer. Borrenbergs Projectinrichting heeft, voor het nieuwe pand in Eindhoven, de harde vloerafwerking verzorgd op diverse ondervloeren en verschillende hoogtes. 

Bij sommige projecten is het het denken in oplossingen de sleutel tot succes. Helemaal in, de voor horeca zware, Corona tijd. Met creatieve en kostenefficiënte oplossingen kom je gelukkig een heel eind! 

De ondervloer van de BoulesBitesBar in Eindhoven vormde een slechte basis voor de nieuwe vloerafwerkingen. Daarom hebben we gekozen voor Looselay PVC tegels van Tarkett. Dit los-legsysteem verkleint het risico op onthechten aanzienlijk. 

In de aanvang van dit project zijn er calculaties gemaakt en materialen besteld. Toen de planning rond was, konden we van start. Alle vloeren van de BoulesBitesBar zijn geëgaliseerd. Vervolgens hebben we in de bar en de keuken een VEKA vloer geplaatst. Tijdens het leggen van de vloer liepen we helaas tegen wat moeilijkheden aan. Ondanks dat hebben we het (binnen drie weken) tot een goed eindresultaat kunnen brengen. Een heel leuk werk met een enorm goede sfeer op de werkvloer!

© 2024 Ad Borrenbergs Projectinrichting | Algemene voorwaarden | Privacy policy