Werken bij Borrenbergs Groep

ISALA Ziekenhuis / Zwolle

juni 2021

Het Isala Ziekenhuis; één organisatie met vijf verschillende locaties. Je vind ze onder andere in Meppel, Steenwijk, Kampen, Heerde en Zwolle. Onder het motto ‘dichtbij als het kan, verder weg als het moet’ waarborgen ze samen het aanbod van basis- en topzorg in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. Waar ze voor staan? Kwaliteit van zorg en persoonlijke betrokkenheid. Ze vinden het belangrijk dat mensen de zorg krijgen waar ze recht op hebben. Zorg die bijdraagt aan het herstel en de kwaliteit van het leven. Borrenbergs Projectinrichting realiseerde onlangs het vaste interieur in de nieuwe vleugel van het Ziekenhuis in Zwolle. 

In eerste instantie dachten we dat we alleen de vloeren zouden gaan voorzien. Tijdens de voorbereiding kwam de brandende vraag; of we ook een aanbieding wilde maken voor het vaste interieur. Dit hebben we, in overleg met Lemmens Interieurs, aangeboden en in opdracht gekregen. De expertise van Lemmens? Het verzorgen van interieurs in de zorg. Voor alle partijen een win-win situatie dus! 

De vaste architect van het Isala Ziekenhuis heeft de tekeningen gemaakt. Hierop konden direct productietekeningen gemaakt worden ter goedkeuring. Na de aanlevering van de definitieve stukken hebben we met de aannemer, De Meeuw Bouwsystemen, en de installateur, Engie, aan tafel gezeten om alle details te finetunen. Het is, in een dergelijk project, belangrijk dat alles mooi samen komt. Om vervolgens over te gaan tot productie, het plannen van de werkzaamheden en de uiteindelijke montage op locatie.

De werkzaamheden hebben, in zijn totaliteit, enkele weken geduurd. We hadden te maken met een korte afbouwtijd. De vele installaties, die in deze aanbouw voorzien moesten worden, waren pittig. Deze werkzaamheden liepen iets uit, waardoor er uiteindelijk verschillende partijen tegelijkertijd aan de slag waren. Creatief plannen noemen we dat! Gelukkig hebben we alles samen tot een goed eindresultaat kunnen brengen. 

© 2024 Ad Borrenbergs Projectinrichting | Algemene voorwaarden | Privacy policy