Werken bij Borrenbergs Groep

MS Schippers / Hapert

juni 2021

MS Schippers heeft al ruim vijftig jaar een enorme ‘Passion for Farming’. Deze slogan maakt ook meteen duidelijk waar het bedrijf voor staat. Ze ontwikkelen continu producten en diensten waarmee de boer ‘makkelijker kan boeren’. Het resultaat? 350 medewerkers, 15.000 producten en een gigantisch nieuw hoofdkantoor in Hapert. Benieuwd wat de bijdrage van Borrenbergs Projectinrichting aan dit prachtige pand is? Lees dan snel verder.

Medio 2020 was het dan zo ver. Na een advies gesprek én het inmeten op locatie, zijn we aan de slag gegaan. De kantoren en vergaderruimtes zijn voorzien van tapijttegels met een verloop. De betontegels in de hal lopen over in een viertal andere kleuren. Hierbij is gekozen voor een tapijttegel van Desso uit de ‘Fields Fuse’ collectie met een ecobase recycled rug. In een aantal andere kantoren hebben we harde vloerbedekking aangebracht. Hier is gekozen voor linoleum van Tarkett, ook onderdeel van Desso, uit de ‘Trentino’ collectie. Daarnaast zijn er geprinte vloerkleden geleverd, is er kunstgras op het dakterras gelegd en zijn de entrees voorzien van schoonloopmatten. 

En dan de centrale hal. Hier hebben we, bij de presentatieruimtes, vijftig strekkende meter aan gordijnen gehangen die je eenvoudig kunt bedienen met een elektrisch systeem van Goelst. Hier is gekozen voor een stof van Kobé in het ‘Bukari’ dessin. Nu vraag je je vast af hoe deze zijn geconfectioneerd? In een wave plooi; heel chic.

Het project voor MS Schippers in cijfers? Er is 3000 vierkante meter aan tapijttegels gelegd en 250 vierkante meter aan linoleum vloeren. Daar bovenop heeft Mebo-Flooring ook nog eens 4000 vierkante meter aan, door derde gestorte, betonvloeren gepolijst en geïmpregneerd. 

Dit alles hebben we in een doorlooptijd van drie maanden kunnen realiseren. In overleg met de gebruiker en derden om gezamenlijk tot het gewenste resultaat te komen. 

© 2024 Ad Borrenbergs Projectinrichting | Algemene voorwaarden | Privacy policy