0497-541390

(Semi) Overheid - 013

Opdrachtgever: Aannemersbedrijf van de Ven

Wat de vraag was

De afgelopen 13 jaar kwamen er grote namen naar de 013 in Tilburg. En terwijl de 013 vroeger voorop liep, waren ze nu een beetje ingehaald door hun eigen succes. Te weinig capaciteit en persoonlijke ruimte voor de bezoekers. Om ook de komende jaren vooruit te kunnen was een facelift nodig.

Projecten Overheid

Wat de klant belangrijk vond

Een poptempel als 013 is geen poptempel wanneer er geen beats uit de boxen galmen. Een kort bouwproces dus. Daarnaast moest het fijne karakter van 013 behouden blijven en de gebruikte materialen moeten natuurlijk tegen een stootje kunnen.

Alle projecten

Wat het resultaat is

In een kort tijdsbestek is 013 voorzien van VEKA-vloeren, PVC-vloeren, linoleum en tapijt. Strak, minimalistisch, industrieel en stoer. Om de doorlooptijd van het bouwproces te verkorten werden zelfs speciale vochtschermen gebruikt. Zo had het beton minder tijd nodig om te drogen en kon de vloer sneller gelegd worden. En dat was wel nodig, want voordat we goed en wel klaar waren startte de eerste artiest met zijn sound-check voor het concert van die avond. Applausje voor ons.

Volgende project