0497-541390

Scholen - Basisschool De Schakel

Opdrachtgever: De Meeuw Bouwsystemen

Wat de vraag was

Vinkenveen, bij velen bekend om de Vinkeveense Plassen. En die Vinkeveense Plassen nam basischool De Schakel als uitgangspunt bij het laten bekleden van de vloeren door Ad Borrenbergs Projectinrichting. De keuze voor linoleum was al snel gemaakt. Duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en het design is mooi en innovatief.

Projecten Scholen

Wat de klant belangrijk vond

Het design dat De Schakel voor ogen had, was verrassend en zeg maar gerust ‘meer dan origineel’. Het vloerontwerp bestond immers uit eilanden en stranden, die refereren aan de Vinkeveense Plassen. Deze moesten door het gebruik van verschillende figuren en kleuren linoleum ‘zonder las’ duidelijk zichtbaar worden. De realisatie van het project moest tussen de schoolse activiteiten door plaatsvinden en tijdens het leggen van de vloeren werd het ontwerp pas echt definitief.

Alle projecten

Wat het resultaat is

In een kort tijdsbestek hebben we ‘de Vinkenveense Plassen’ in basisschool De Schakel gerealiseerd. De verschillende vormen en kleuren linoleum zorgen voor een speelse en opvallende vloer, die daarnaast zeer gebruiksvriendelijk en hygiënisch is in onderhoud. 

Volgende project