0497-541390

Totaalconcept - Bedrijfskantine Saris Aanhangers

Opdrachtgever: Saris Aanhangers

Wat de vraag was

De koek was op in de bedrijfskantine van Saris Aanhangers in Hapert. Niet vanwege de zoemer voor einde pauze, maar wel wat betreft het interieur van de kantine. Gedateerd, niet uitnodigend en vooral weinig inspirerend. Een complete metamorfose, waarbij de balans tussen praktisch en esthetisch moest worden bewaakt.

Projecten Totaalconcept

Wat de klant belangrijk vond

De klant wilde een totaalconcept. Van ontwerp en realisatie tot nazorg. Van vloer- en wandbekleding tot licht en geluid. Met daarbij doorlooptijd als belangrijke factor.

Alle projecten

Wat het resultaat is

We waren als hoofdaannemer verantwoordelijk voor het complete project. We maakten een ontwerp en brachten dit -volgens wensen en eisen van de klant- tot uitvoering. Het speelse meubilair valt te betitelen als ‘esthetisch hoogstandje’ en de prachtige wandvisuals (als wandbekleding) zijn een lust voor het oog. Eén van de visuals is volledig toegespitst op de hobby’s van de oprichter van Saris Aanhangers. Een persoonlijk detail, in een kantine die door iedere werknemer is omarmt. Saris is niet langer alleen toonaangevend op het gebied van aanhangers, maar voortaan ook op het gebied van bedrijfskantines.
 

Volgende project