0497-541390

Operatiekamer en Cleanrooms - Cleanroom Tiofarma

Opdrachtgever: Cleanroom Combination Group (CCG)

Wat de vraag was

Cleanroom Combination Group (CCG) is gespecialiseerd in de realisatie en inrichting van cleanrooms en OK’s. Ad Borrenbergs Projectinrichting fungeert voor CCG als onderaannemer als het gaat om het bekleden van wanden, vloeren en plafonds in deze ruimtes. Bij CCG vinden ze kwaliteit belangrijk en staat resultaat hoog in het vaandel. Duidelijk. Dan vinden wij dat nóg belangrijker.

Projecten Operatiekamers

Wat de klant belangrijk vond

CCG wil haar klanten altijd een totaaloplossing bieden, die voldoet aan alle eisen en wensen die worden gesteld. Dat betekent voor ons gebruik maken van hoogwaardige materialen en zorgen voor een dito afwerking. Op deze manier gingen we aan de slag bij Tioforma in Oud Beijerland.

Alle projecten

Wat het resultaat is

Een strakke en hoogwaardige afgewerkte cleanroom waarbij we de plafonds hebben voorzien van PVC. Dat geldt trouwens ook voor de vloeren en wanden. En ja, als je vloer, wand én plafond maakt uit een en dezelfde materiaalsoort, dan kun je alles natuurlijk net zo goed aan elkaar lassen. Kwalitatief - en vooral hygiënische gezien - nog beter. Leuke bijkomstigheid tijdens dit project: nooit eerder hadden we een plafond bekleed. Daarom ontwikkelden we zelf een speciale lift. Zo konden we het materiaal ‘tegen’ het plafond houden. Zo zie je maar, ook wij zijn nooit uitgeleerd.

Volgende project