0497-541390

Operatiekamer en Cleanrooms - Equipe Zorgbedrijven

Opdrachtgever: Aannemersbedrijf van de Ven

Wat de vraag was

Waarom nieuwbouw, als renovatie mogelijk is? Dat dachten ze bij Equipe Zorgbedrijven ook. Als zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken - waartoe ook de Velthuis Kliniek, Helder Kliniek en Xpert Clinic behoren - vroegen zij om een transformatie van een leegstaand kantoorpand naar een volwaardige kliniek met verschillende OK’s.

Projecten Operatiekamers

Wat de klant belangrijk vond

Het gebruik van hoogwaardige materialen was een absolute vereiste. Dit om de uitstraling van de privékliniek te waarborgen. Daarnaast was het zo klaar als een klontje wat het allerbelangrijkste was. Operatiekamers, recoveryrooms en behandelkamers, vragen om tophygiëne.

Alle projecten

Wat het resultaat is

In de ruimtes waar medische handelingen worden verricht hebben wij (in opdracht van Interflow) homogene PVC-vloeren met holplinten toegepast. In de OK’s hebben we gebruik gemaakt van geleidende vloeren, om er zeker van te zijn dat chirurgen en medisch personeel niet elektrostatisch geladen kunnen zijn tijdens een operatie. Om de kliniek de gewenste uitstraling mee te geven zijn in de algemene en ondersteunende ruimtes (in opdracht van Van de Ven) PVC-stroken in visgraat en betonlook Marmoleum aangebracht.

Volgende project