0497-541390

Zorg - Maxima Medisch Centrum

Opdrachtgever: Maxima Medisch Centrum

Wat de vraag was

De uitstraling van de verschillende MMC locaties bleek niet langer van deze tijd. Bovendien wordt een warme en huiselijke uitstraling ook in de zorg steeds belangrijker. Zowel voor patiënten als voor personeel. Het MMC is daarom in 2012 gestart met een ingrijpende revitalisering van de locaties in Eindhoven en Veldhoven.
 

Projecten Zorg

Wat de klant belangrijk vond

Op basis van een - door derden aangeleverd - ontwerp werd er van Ad Borrenbergs Projectinrichting verwacht dat zij snel en efficiënt te werk gingen. Oog voor hygiëne en met name zo min mogelijk overlast voor patiënten en bezoekers stond bij alle werkzaamheden centraal. Daarnaast werd er verwacht dat Ad Borrenbergs Projectinrichting een adviserende rol in zou nemen in het projectteam. 

Alle projecten

Wat het resultaat is

Als ‘first supplier’ van het MMC hebben we diverse ruimtes, zoals poli’s, OK’s, wachtruimten, personeelsverblijven, kantoren, centrale hal etc. volledig gerenoveerd op het gebied van vloer- en raambekleding. Door flexibel te plannen konden de dagelijkse werkzaamheden doorgaan en kunnen patiënten de komende jaren weer in een moderne omgeving terecht voor specialistische zorg.

Volgende project