0497-541390

Musea/Utiliteit - Museum Nestlé

Opdrachtgever: BRUNS

Wat de vraag was

Ter gelegenheid van hun 150-jarig jubileum opende Nestlé de familie experience nest in Vevy (Zwitserland). Een open huis waar bezoekers op een interactieve en persoonlijke manier een kijkje krijgen achter de schermen van het bedrijf. Vanuit BRUNS kregen wij de opdracht om parket aan te brengen. Marmoleum (inclusief isolerende laag van corkcement) in de Treaserroom en speciaal geprint vinyl in de Kidszone.

Voor verdere inhoudelijke informatie over de familie nest experience verwijzen wij u naar het persbericht op de website van BRUNS (http://www.bruns.nl/nl/nest-vevey-zwitserland).
 

Projecten Musea

Wat de klant belangrijk vond

Wie aan Nestlé denkt, die denkt aan chocolade en nog veel meer lekkers. Ze staan niet voor niets bekend als ‘s werelds grootste voedingsmiddelenconcern. Als wij aan Nestlé denken, dan denken we aan timemanagement en kwaliteit. Dat was namelijk voor de klant het allerbelangrijkste. Dus ‘Have a break, have a KitKat®’ dat zat er niet in. De planning en bijbehorende deadlines waren strak. In het 150e jaar moest de experience nest immers geopend worden.

Alle projecten

Wat het resultaat is

Ver van huis en in een totaal andere omgeving. Maar ook hier kwam onze kennis en kunde prima tot zijn recht. We hebben de parketvloer gelegd in diverse vakken onder 60 graden, waarbij we tussen de overgangen messingstrips hebben geplaatst om de werking van het hout op te vangen. In de Kidszone is een patroon te zien van banen in speciaal geprint vinyl:  speels en spectaculair. Spectaculair, dat is eigenlijk het perfecte woord voor deze experience. Een schitterend project, waar we met trots ons steentje aan hebben bijgedragen.
 

Volgende project