0497-541390

Musea/Utiliteit - Philips Stadion

Opdrachtgever: BAM Gebouwenservices

Wat de vraag was

Een schitterend stadion in het hart van Eindhoven. Een stadion zoals dat een topclub beaamt. Maar van binnen was het stadion toe aan een revitalisering. De entree, vergaderruimten, het spelershome en de gangen moesten weer de uitstraling krijgen die bij een topclub hoort.

Projecten Musea

Wat de klant belangrijk vond

Er wordt niet dagelijks gevoetbald in het Philips Stadion, maar dat betekent niet dat het stil is op dagen dat PSV niet aan de bal is. Het Philips Stadion is als een bedrijf dat 7 dagen per week actief is. Daarom moesten alle werkzaamheden snel en efficiënt, tegen een goede prijs worden uitgevoerd in de winter- en zomerstop. Het gebruik van kwalitatieve materialen was daarbij een eis, alsmede het zorgen voor sfeer in de verschillende ruimtes. 

Alle projecten

Wat het resultaat is

Op basis van een door derden aangeleverd plan heeft Ad Borrenbergs Projectinrichting verschillende ruimtes in het stadion teruggebracht naar de top. Mooie en sfeervolle materialen op vloeren en wanden, van kwalitatief hoogstaand materiaal. Daarnaast heeft Ad Borrenbergs Projectinrichting de vloeren in het PSV museum bekleed en het stewardhome gerevitaliseerd op basis van een eigen ontwerp en de totale realisatie verzorgd.

Volgende project