0497-541390

(Semi) Overheid - Pius X College

Opdrachtgever: Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen

Wat de vraag was

Een nieuwe sporthal voor de leerlingen van het Pius X en de sportverenigingen uit Bladel. Vloeren en gangen en de tribune in dit multifunctionele gebouw moesten worden bekleed.

Projecten Overheid

Wat de klant belangrijk vond

Honderden sportende leerlingen en leden van verschillende verenigingen per dag. Hygiëne was extreem belangrijk. Dat betekende werken met materialen die eenvoudig te reinigen zijn en die geen ruimte bieden aan bacteriën. Daarnaast moesten de materialen die werden gebruikt voor de vloerafwerking aansluiten bij de rest van het design in de verschillende ruimten.

Alle projecten

Wat het resultaat is

Op basis van een eigen ontwerp hebben we RVS profielen gemaakt, om de troffelvloeren in de kleedlokalen met ‘holplinten’ op de zwevende dekvloer te maken. Hierdoor is de ruimte goed schoon te houden en hopen zich geen bacteriën op tussen de aansluiting van vloeren en wanden. Omdat het kleur- en materiaalgebruik in de verschillende ruimten nogal van elkaar afwijkt, hebben we gebruikt gemaakt van verschillende typen vloerafwerking, met bijbehorende kleur. Alle vloeren zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje. In Bladel kunnen ze weer jaren vooruit.

Volgende project