0497-541390

Musea/Utiliteit - Vloer- en wandbekleding PSV Kick Offices

Opdrachtgever: Ontwerp- en realisatiebureau Kragt en PSV

Wat de vraag was

Werken in een inspirerende en professionele omgeving, op een absolute A-locatie. Wie wil dat nu niet? In opdracht van ontwerp- en realisatiebureau Kragt en PSV mochten wij de vloer- en wandbekleding verzorgen van de ‘PSV Kick Offices’; bijzondere representatieve flexibele kantoorruimten. Een hoogwaardig afwerkingsniveau -te realiseren in een kort tijdsbestek- wat perfect aansluit op het verdere (maatwerk)interieur was daarbij een vereiste.

Projecten Musea

Wat de klant belangrijk vond

Een harmonieus geheel van verschillende bouwpartijen verenigd in een bouwteam, die gezamenlijk invulling mochten geven aan een strakke planning. Zo wilde de opdrachtgever het zien en zo werd er dan ook gewerkt in de praktijk. Aan ons de vraag om de beloofde kwaliteit voor de volle 100% waar te maken. Kwaliteit en uitstraling zijn namelijk belangrijke pijlers onder het succes van de Kick Offices.

Alle projecten

Wat het resultaat is

Het resultaat? Het resultaat, daar krijg je letterlijk een ‘kick’ van. Een professionele inspirerende omgeving waar ondernemers klanten en relaties kunnen ontvangen en full-service kunnen werken. Exclusiviteit en maatwerk, overal in doorgevoerd. Wij brachten vloer- en wandbekleding aan in verschillende combinaties, stijlen en patronen. We maakten daarbij gebruik van ‘Ege’ bedrukte tapijten, ‘Moduleo Moods’ PVC-stroken en betonlook vloeren. Eindhoven heeft er op een iconische plek, een absoluut icoon bij. Kicken man!

Volgende project