0497-541390

Retail - Winkelcentrum Stada Stores

Opdrachtgever: Stada Stores

Wat de vraag was

Een winkelcentrum op een perifere locatie in Nederland, dat is uniek. En als dan ook nog de grootste supermarkt van Nederland in datzelfde winkelcentrum te vinden is, dan zou je zeggen dat er niets meer te wensen valt. Wel dus. Stada Stores was namelijk niet tevreden over de huidige vloer. Een vloer waar zo’n 50.000 passanten per week overheen lopen en rijden met hun winkelwagens.

Projecten Retail

Wat de klant belangrijk vond

Die 50.000 passanten per week moesten gewoon blijven komen tijdens het vervangen van de vloer. Dat betekende dat de winkels gewoon open bleven en dat de klanten van de verschillende winkels in Stada Stores zo min mogelijk hinder mochten ondervinden van de door ons te verrichtte werkzaamheden. De bestaande troffelvloeren bleven behouden dus de nieuwe vloer moest eroverheen gelegd worden.

Alle projecten

Wat het resultaat is

Schuren, ontvetten, primeren, Sigan elementen aanbrengen en vervolgens werd de PVC-vloer in de vorm van parketstroken gelegd. Wel met behulp van een eigen verkeersregelaar, want het winkelende publiek ging links wanneer wij rechts bezig waren en vice versa. Zo zorgden we ervoor dat gedurende de hele verbouwing iedereen gewoon naar zijn favoriete winkel kon.

Volgende project