Werken bij Borrenbergs Groep

Werken bij een bedrijf dat voelt als familie

We zijn een familiebedrijf en als het erop aankomt, staat familie altijd voor je klaar. Zo is het bij ons dan ook. Neemt niet weg dat we altijd eerlijk zijn tegen elkaar. Dus ook als het een keer niet goed is. Op die manier maken we elkaar beter, slimmer en sterker. Of wellicht is ‘zelfredzaam’ een beter woord. We bieden je namelijk alle ruimte om jezelf te ontdekken, dat geldt voor jong en oud. Voor groei is altijd ruimte. Lees meer

Zomaar wat voordelen van werken bij ons

We doen het samen

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. We zouden deze spitsvondige oneliner zelf bedacht kunnen hebben. Dat is niet het geval, maar we geloven er wel heilig in. Bij Borrenbergs Projectinrichting -of beter gezegd binnen de Borrenbergs Groep- doen we het samen.

Richting iedereen stellen we onszelf op als partner die altijd wil samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. Met klanten en leveranciers, maar ook onderling met collega’s. Ook binnen de ‘groep’ plukken we onderling de vruchten van samenwerken.

Werken met vakmensen

Wie werkt bij en met ons, werkt altijd samen met vakmensen. Vraag naar onze meerwaarde en we roepen in koor: onze mensen (ca. 70 fte). Vakmensen, allemaal onderdeel van het familiebedrijf, met een ongekend kennisniveau, van advies en ontwerp tot realisatie en aftersales. Daarbij borgen we alle disciplines en aanverwante diensten binnen de bedrijven die onderdeel zijn van de Borrenbergs Groep.

Ja, één ding staat vast: werken bij ons, maakt jou als individu nóg beter.

Vrijdag is snackdag

Bij zo’n dynamisch bedrijf staat er dagelijks veel op onze gestroomlijnde planning. Een wekelijks terugkerend item: frietdag. En ja, die is heilig. Bami blok, frikandel of frietje ‘met’; iedereen schuift aan voor een vette hap. We hechten bij Borrenbergs Projectinrichting veel waarde aan dit soort momenten. Ze bevorderen het teamgevoel en benadrukken nog eens extra het familiaire karakter van ons bedrijf. Buiten frietdag kennen we nog veel meer momenten waarop een gezellig samenzijn, lachen, gieren en brullen centraal staat. Vrijdagmiddagborrels, jubilarrisen, familiedagen, personeelsuitjes en het vieren van successen … dat doen we samen.

Jouw nieuwe collega's aan het woord

Stijn Lemmens/ Projectleider

Bij de Borrenbergs Groep voelde ik me meteen welkom. Thuiskomen in een team met gezellige collega’s. Niet alleen onder de collega’s heerst er een familiare sfeer, maar ook met onze klanten hebben we fijne contacten. Lees meer

 

Werken bij een groep?
Wat dacht je van werken bij een écht familiebedrijf

Vacatures Borrenbergs Groep

Dat je aan de slag wil bij de Borrenbergs Groep daar ben je wel uit. Nu is de vraag, bij welk bedrijf binnen de groep? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures of klik door naar de website van DichtbijHuis, Mebo Flooring of Vloerbewakers!


De kracht van Borrenbergs Groep

De Borrenbergs Groep: verschillende bedrijven, verschillende disciplines. Máár, het DNA is absoluut gelijk; we zijn een echt Kempisch familiebedrijf, waar iedereen zich thuis voelt en gewaardeerd. Dat geldt voor onze mensen en klanten.

Borrenbergs Projectinrichting is onderdeel van de Borrenbergs Groep. De groep staat voor: kennisoverdracht, capaciteit, slagkracht op inkoop, flexibiliteit en ongekende mogelijkheden binnen het dienstenpakket. We zijn ook een ‘groep’ waar mensen het fundament vormen onder alles wat we doen en waar gebruik gemaakt wordt van de meest moderne machines en middelen. Verder laat de ‘groep’ zich kenmerken door veel structuur in de organisatie (we zijn altijd goed georganiseerd) en focus op partnerschap, effectiviteit en efficiëntie.

© 2023 Ad Borrenbergs Projectinrichting | Algemene voorwaarden | Privacy policy